Username:
Password:
Wachtwoord vergeten?Veel gestelde vragen
 1. Ik ben mijn wachtwoord vergeten? Wat te doen?
  Klik op <wachtwoord vergeten> onder het inlogscherm en volg de instructie in het venster dat dan verschijnt.
  Type uw e-mailadres (dat al bij Maatresult bekend is) in, klik op opvragen en u krijgt uw wachtwoord per ommegaande op dit e-mailadres.
 2. Ik heb mijn e-mailadres ingevoerd middels de knop 'Wachtwoord vergeten', maar ik krijg geen mailtje waarin de gebruikersnaam en wachtwoord staan.
  Controleer het ingevulde e-mailadres. Het ingevulde e-mailadres moet overeenkomen met het e-mailadres dat in Maatresult is opgenomen. Als u een foutief e-mailadres invult, krijgt u een melding dat het e-mailadres niet gevonden is. Indien uw e-mailadres klopt en u nog steeds niet een mailtje ontvangt, kunt u het beste contact opnemen met GIMD.
 3. Ik kan niet inloggen. Het systeem geeft aan dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet als geldige combinatie wordt gevonden.
  Controleer het wachtwoord. Denkt u aan tekens die erg op elkaar lijken, zoals de hoofdletter i en de kleine letter L of een 0 (nul) en de hoofdletter O (oo). Mocht het nog niet lukken, neem contact op met GIMD.
  Tip 1 Kopieer uw wachtwoord uit uw e-mailbericht en plak het in het inlogscherm achter <password>.
  Tip 2 Na het inloggen kunt u middels de knop ‘Instellingen’ uw persoonlijke instellingen wijzigen. U kunt daar uw wachtwoord veranderen.
 4. Ik kan niet inloggen. Het scherm geeft aan dat er mogelijk een technisch probleem is of dat de pagina niet kan worden weergegeven.
  Het kan zijn Maatresult tijdelijk niet bereikbaar is. Vaak ligt dit aan de drukte op het web. Meestal is dit na een paar minuten voorbij. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem contact op met GimdNET.
 5. Ik wil mijn e-mailadres veranderen. Hoe doe ik dat?
  Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen, kunt u inloggen in Maatresult.
  Na het inloggen kunt u middels de knop ‘Instellingen’ uw persoonlijke instellingen wijzigen. Uw persoonlijke instellingen bestaan onder andere uit uw e-mailadres en uw wachtwoord. U kunt daar uw e-mailadres veranderen.
 6. Kan ik Maatresult overal gebruiken?
  Als u een gebruikersnaam en een wachtwoord heeft, kunt u op iedere werkplek met internet op Maatresult inloggen.
 7. Kan ik vanuit het buitenland ook op Maatresult?
  Ja, mits u kunt beschikken over een pc met internetverbinding.
 8. Stel, ik word ziek, zwanger of ben op een andere manier voor langere tijd verhinderd om mijn werk te doen en zodoende dus ook om te registreren. Er komt iemand die mij tijdelijk gaat vervangen. Hoe moet deze persoon de registratie bijhouden?Als u tijdelijk vervangen wordt, is het het beste dat degene die u vervangt tijdelijk toegang krijgt tot uw account. Op deze manier kan de registratie voor het desbetreffende bedrijf op uw eigen naam worden bijgehouden. Dit zal echter wel inhouden dat de vervanger uw gebruikersnaam en wachtwoord moet hebben. Indien u dat nodig acht, kunt u uw wachtwoord wijzigen als u weer aan het werk gaat.
<<< terug