Username:
Password:
Wachtwoord vergeten?Welkom bij Maatresult
Steeds meer bedrijfsmaatschappelijk werkers raken vertrouwd met de mogelijkheden van computers en internet. Maatresult, een online registratiesysteem van Bedrijfsmaatschappelijk Werk kan dan een logisch vervolg zijn..... Is dat ook voor u van toepassing? Wij zijn benieuwd naar uw plannen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Hier alvast een doorkijkje in het registratiesysteem voor bedrijfsmaatschappelijk werk.

Module clientenregistratie
Na het inloggen komt u standaard in de clientenmodule binnen. Vanuit deze pagina kunt u uw keuze maken voor wat u wilt gaan doen.

Clientenformulier
Hier kunt u uw kwantitatieve clientgegevens invoeren.


Bijlage "Ongewenst Gedrag"
Na invulling van het clientenformulier komt u automatisch in de bijlage "ongewenst gedrag" indien u bij de vraag "Aanleiding hulpvraag" een van de volgende antwoorden hebt ingevuld: -seksuele intimidatie, - pesten, - agressie en geweld of - discriminatie.


Consultatieformulier
In dit formulier kunt u uw consultaties invoeren.


Projecten
Hier kunt u uw projecten invoeren.


Zoeken van uw dossiers


Module Rapportage
Hier kunt u voor uw clienten- (+ bijlage ongewenst gedrag), consultatie- en projecten-dossiers uw standaard rapportages (middels templates) zien. Tevens kunt u in een volgend scherm zelf uw rapportages samenstellen.


Rapportage van eigen dossiers, de gehele database en de branche
Door op de tabbladen te klikken krijgt u de vergelijkende grafieken en tabellen met de gehele database en de branche te zien.


Rapportagesets
Rapportagesets zijn een of meerdere voorgedefinieerde grafieken. U kunt daardoor bijvoorbeeld in een keer al uw grafieken en tabellen aanmaken en zien die u voor periodieke rapportages nodig hebt. En zo zijn diverse verschillende rapportagesets door u en uw organisatie zelf aan te maken.


Rapportage in Word/Excel
Alle gegevens kunnen rechtstreeks geëxporteerd worden naar MS Excel en/of MS Word en daar verder worden bewerkt, bijvoorbeeld voor periodieke rapportages.